Borough Insight

Decision on The Wells Centre deferred

The decision on Epsom & Ewell Borough Council’s application to redevelop The Wells Centre has been deferred, following a virtual Planning Committee meeting held on 9 July 2020.

“We have noted the committee’s decision and feedback from the meeting,” said Councillor Eber Kington, Chairman of the Strategy and Resources Committee and representing the council as the applicant.

“The application provided a vision for much needed additional housing, a new playground, a new purpose built community centre, as well as affording protection to public rights of way, so there are specific elements of the scheme which we are still keen to pursue.  We will now reconsider the overall design, taking on board feedback from the committee and community.”

Councillor Clive Woodbridge, Chairman of the Planning Committee, said:

“I am grateful to all of the members of the public who joined the virtual committee meeting.  Even in the midst of the pandemic, we have shown that the democratic process is alive and well. 

“Our borough needs to balance the provision of new homes and community facilities with maintaining its unique character.  It is our duty to objectively consider all opportunities put before us and ensure that developments coming forward keep this delicate balance in mind.”

Comments

No comments have been left for this article

Have your say...

Your name will be published alongside your comment but we will not publish your email address.

All comments will be reviewed by a moderator before being published.

Please ensure you complete all fields marked as mandatory.